Świetny doradca, super dietetyk

5,0 rating
31 października 2019

Pan Dawid to świetny doradca od ćwiczeń zarówno w domu jak i na siłowni, ale przede wszystkim fenomenalny dietetyk. Do mojej diety i całego prowadzenia przyłożył się z ogromną pasją. Dziękuje za współprace i polecam wszystkim trenera personalnego i naprawdę bardzo dobrego chyba jednego z najlepszych w Polsce dietetyka. Pozdrawiam Mariusz Pyrecki

Mariusz Pyrecki

Trener personalny Wrocław

5,0 rating
15 marca 2019

Serdecznie polecam Pana Dawida, mam okazje z nim współpracować już bite pół roku i naprawdę jestem zadowolony zarówno z efektów jak i podejścia i zaangażowania Pana Dawida. Udało mi się zrzucić ponad 8 kg w pół roku (wiem to nie dużo, ale cel był zachować mięśnie), nabrać dużo lepszej sylwetki i poprawić muskulaturę. Wszystko jest super i idzie w dobrym kierunku. Pod okiem trenera osobistego Dawida Ulińskiego jest naprawdę 100% ok. Polecam gorąco wszystkim z Wrocławia i okolic

Michał Szczawiński Wrocław

Polecam!

5,0 rating
21 lutego 2019

Mega pozytywna atmosfera, świetnie dobrane treningi! Z całego serduszka polecam!

Ania

Trening

5,0 rating
11 lutego 2019

Sztos trener nigdy nie byłem tak spompowany

Oli Pe

Treningi personalne

5,0 rating
12 stycznia 2019

Polecam Dawida! Bardzo dobrze pokaże jak masz wykonywać ćwiczenia na siłowni i daje niezły wycisk co sprzyja efektom i późniejszym treningom . U Dawida nie ma że boli, ale to jest najlepsze ???

Anna

Jestem zadowolony z treningu

5,0 rating
11 stycznia 2019

Dawid to prawdziwy profesjonalista.
Do każdego treningu podchodzi bardzo profesjonalnie.
Dawid prowadzi treningu bez najmniejszego pośpiechu dokładnie się przygląda czy każde ćwiczenie jest wykonywane poprawnie technicznie Dawid na treningach jest bardzo spokojny i wyrozumiały.
Trening z Dawidem to prawdziwa przyjemność .
Każdemu mogę polecić tego trenera bo naprawdę warto.

Krzysztof

Sila i moc

9 stycznia 2019

Profesjonalny trener, ambitne efektowne treningi przy tym mila i sympatyczna atmosfera…. polecam kazdemu ktoremu brakuje motywacji i nie tylko….

Adrian "dziku"

NAJLEPSZY TRENER !!!

9 stycznia 2019

Bardzo pozytywna uśmiechnięta osoba!
EFEKTY WIDOCZNE PO KILKU TYGODNIACH.
POLECAM!!!

Asia

Trener jakiego szukałam!!!

9 stycznia 2019

Gorąco polecam PROFESJONALNYCH trenerów!!! indywidualne podejście, plan treningowy, dieta, wsparcie, kontrola i zaangażowanie na najwyższym poziomie. W skali do 10, mocne 10 za zaangażowanie, punktualność, pomoc poza treningami, motywację, atmosferę, za bycie doskonałym wsparciem.

Ania T.

Nic dodać nic ująć

8 stycznia 2019

Po prostu polecam sprawdźcie a się przekonacie

Adrian

No Title

8 stycznia 2019
Anonymous

Mega Trener

7 stycznia 2019

Świetny trener, Dzieki jego podejście naprawdę można osiągnąć niemożliwe. Polecam i serdecznie pozdrawiam

Marcin

Polecam

5,0 rating
15 października 2018

Świetny trening z super motywacją!

Krzysztof

Dzik

5,0 rating
10 listopada 2016

Nie było miękkiej gry z tym człowiekiem. Jak ktoś liczy na lekki trening kardio, to nie polecam. Jeżeli chcecie zrobić formę i jesteście gotowi na wylanie hektolitrow potu, polecam jak najbardziej 😉

Jack

Najlepszy z Najlepszych

5,0 rating
5 września 2016

Efekty pracy z Dawidem przerosły moje oczekiwania. Kilka kilogramów mniej, lepsza kondycja i samopoczucie. Polecam serdecznie.

Ewelina

No Title

5,0 rating
28 sierpnia 2016

Super trener,umie zmotywować.

Alina

Jest Petarda !!!

5,0 rating
10 lipca 2016

POLECAM W 100%

SKIBA

Polecam

5,0 rating
23 czerwca 2016

Super trener godny polecenia?

Adriana

Moc i sila

5,0 rating
7 czerwca 2016

Profesjonalny trener, ambitn,efektowne i motywujace treningi przy tym luzna i sympatyczna atmosfera… polecam !!!

Adrian "dziku"

Dobry trener

5,0 rating
15 kwietnia 2016

Dobry trener, z doświadczeniem. Poszerza stale swoją wiedzę, którą wykorzystuje w pracy.

Angelika

No Title

5,0 rating
28 marca 2016

POLECAM TRENER GODNY ZAUFANIA

Anonymous

Trener godny Polecenia ?

5,0 rating
14 lutego 2016

Trener godny Polecenia ? niesamowity Motywator, znający się na swojej „pracy” która wykonuje w 100%. Bardzo elastyczny i zawsze znajdzie rozwiązanie ? rozpiski dietetyczne idealnie ułożone ? Polecam

Krzys

POLECAM

5,0 rating
22 stycznia 2016

Polecam, polecam, polecam 🙂

Łukasz

Polecam!

5,0 rating
12 stycznia 2016

Trener z pasją i 100% zaangażowaniem

Sandra

Pełen profesjonalizm!

5,0 rating
3 grudnia 2015

Dawid potrafi zmotywować do treningu nawet największego lenia 🙂 współpraca z nim to pełen profesjonalizm połączony z dawka pozytywnej energii. Polecam z całego serduszka!

Agnieszka

🙂

5,0 rating
4 października 2015

Dawid jest świetnym trenerem, wszystkim którzy chcą uzyskać zaskakujące efekty – serdecznie polecam 🙂

Anonymous

No Title

5,0 rating
19 sierpnia 2015

Serdecznie polecam !!! Trener z pasją , wiedzą i zaangażowaniem .

Hania

Polecam

5,0 rating
9 lipca 2015

Profesjonalny trener, indywidualne podejście do klienta, polecam 🙂

Joanna K.

Prowadzenie online

5,0 rating
25 maja 2015

Trener personalny online to jest super opcja dla mnie ze względu na odległość ale nie czuję iż miałoby to sprawiać różnicę.
Prowadzenie przez Dawida jest na wysokim poziomie także polecam:)

Kuba R.

Konkretny bez ściemy

5,0 rating
14 maja 2015

Szukałam trenera który bedzie miał cięższy charakter ode mnie.
Nie odpuszcza na treningu i daje wycisk!
Trening się kończy jak jest w pełni zrobiony i tak powinno być??
Polecam leniuchem którzy potrzebują wycisku

Adrianna Nowakowska

Wiedza = sukces

5,0 rating
8 kwietnia 2015

Ogrom wiedzy z którego warto skorzystać!

Dominik

Długa współpraca popłaca

5,0 rating
16 marca 2015

Ćwiczę z Dawidem już ponad rok i regularnie moja sylwetka poprawia się a ja nie wyobrażam sobie ćwiczyć bez trenera;)

Małgorzata

Dzięki trenerowi to wszytko

5,0 rating
2 marca 2015

To On namówił mnie do treningów i zaraził sportem
Dzięki z całego serca?

Izabel

Dieta i efekty !!!

5,0 rating
7 lutego 2015

Diety które trener Dawid rozpisuje mi regularnie co kilka tygodni tak aby cały czas robiły efekt zadziwiają i wprawiają w świadomość iż dieta to 70% tego co można zrobić ze swoją sylwetką
Pozdrawiam

Ada K.

Treningi personalne

5,0 rating
25 stycznia 2015

Treningi są zawsze ciężkie ale takie muszą być!
Polecam Dawida ze względu na doświadczenie i to że wie jak dopasować trening aby działał i robił efekt

Katarzyna

Nic dodać nic ująć

5,0 rating
19 grudnia 2014

Polecam sprawdźcie a się dowiecie

Łukasz

Mega kozak

5,0 rating
5 grudnia 2014

Miałem okazje ćwiczyć razem z trenerem (nie mogłem chodzić przez dwa dni mimo dwuletniego stażu treningowego)
Mega sportowiec i pozytywny człowiek

Damian

Szybkie efekty

5,0 rating
1 listopada 2014

Polecam każdej osobie która nie wie jak się zabrać do diety i treningu.Trener personalny i dietetyk w jednym:)

Iwona

ogrom wiedzy

18 września 2014

Moje efekty przy współpracy z Dawidem są niewiarygodne.
Doświadczenie jak i wiedza którą wykorzystuje w prowadzeniu osób jest spora
Polecam

Ewa

Ogrom wiedzy

5,0 rating
9 sierpnia 2014
Anonymous

Profesjonalizm 🙂

5,0 rating
19 lipca 2014

Trening jak i suplementacja z prowadzeniem bardzo mi się podobają jak i miła osoba trenera. Swoją stanowczą postawą daje 200% do działania i motywacji

Tomasz

Coś więcej niż praca

5,0 rating
3 lipca 2014

Ogromna wiedza ze strony Dawida, a zarazem wielkie zaangażowanie i pasja. Dieta i treningi dopasowane do mnie w 100%. Zdecydowanie polecam!

Łukasz, Bydgoszcz

Świetny Trener

29 czerwca 2014

Mega Trener dzieki temu człowiekowi osiągnołem niemożliwe. Naprawdę dla niego nie ma rzeczy niemożliwych ? polecam

Mateusz

Świetna Motywacja!

5,0 rating
22 czerwca 2014

Potrzebowałam trenera, który będzie potrafił zmotywować mnie do działania i do zmiany mojego życia, taką osobą okazał się Dawid. Mimo tego, że nie przepadałam za ćwiczeniami, potrafił zmotywować mnie do tego stopnia, że obecnie nie wyobrażam sobie życia bez treningu.

Kamila

Właściwa osoba

5,0 rating
18 kwietnia 2014

Efekty po dobrze wykonywanych ćwiczeniach dzięki pomocy Dawida to świetny owoc pracy, którą kocha! Śmiało stwierdzić mogę, że jest to właściwa osoba na właściwym miejscu. Z calego serca polecam tym którzy jeszcze nie byli w stanie się o tym przekonać!

Paulina

Trenujemy razem

5,0 rating
7 kwietnia 2014

Treningi i ćwiczenia na siłowni od 2 miesięcy oceniam na bardzo dobry.
Zaangażowanie ze strony Dawida – 1000%
podejście – widać że ma duże doświadczenie
dieta – tu wielkie zaskoczenie – chyba ok – jeszcze przyjdzie czas na ocen
lepsza sylwetka – jeszcze nie widać, ale chyba idziemy w bardzo dobrą stronę.
POLECAM!!!!
Grzegorz D. Pozdrawiam

Grzegorz D. Pozdrawiam

Pakiet MAX

5,0 rating
12 marca 2014

Wybrałem najwyższy pakiet ponad 7 miesięcy temu, Pan Dawid pomaga mi dosłownie we wszystkim, dieta, treningi, suplementy, odżywki, wszystko na profesjonalnym poziomie.
Mocno skupiamy się na rzeźbie i wysportowanej sylwetce.
Bez Dawida i jego całej pomocy w życiu tak bym tego nie ogarnął. jednak jego cała wiedza i zaangażowanie robi tu bardzo dużą pracę.
Dzięki Dawid!!! Lecimy dalej
Oczywiście na max-a polecam

Mariusz Wiczyński

Skuteczne diety

5,0 rating
21 stycznia 2014

Diety spersonalizowane, treningi dokładne i ostre, wszystko ok. polecam!

Rafał

Suplementacja i dieta !!!

5,0 rating
5 grudnia 2013

POLECAM Dawida!!! Stosujemy jak się okazało po pół roku supr diety, dobre suplementy, najlepsze odżywki no i przede wszystkim ostre treningi. Efekty są fajne, mam nadzieje, że za 2-3 lata będę jak z obrazka, lecimy ostro. Dawid jako dietetyk sportowiec i trener personalny – ocena celująca!!!! 🙂 🙂

Daniel Iczowski

Dietetyk Bydgoszcz

5,0 rating
29 lipca 2013

Trenujemy i ćwiczymy razem z Dawidem 2 razy w tygodniu od ponad 3 miesięcy, dodatkowo stosujemy się do wszystkich wskazówek dietetycznych jakie mamy rozpisane w diecie oraz suplementacji.
Efekty spoko, widać także ciągniemy dalej.
pozdrawiamy Marika i Justyna z Bydgoszczy.

Marika i Jusyna Bydgoszcz

Ćwiczenia treninigi i dobra dieta.

5,0 rating
22 kwietnia 2013

Wszystko polecam – Ćwiczenia treninigi i dobra dieta, Dawid robi super robotę, bicepsy rosną, klata rośnie, brzuch spada, co chcieć więcej, trener indywidualny na 102!!! Polecam

Karol Stefaniak

Odchudzanie z Dawidem !!! Bardzo Polecam

5,0 rating
11 lutego 2013

Wyszczupliłam sylwetkę i ją poprawiłam w niecałe pół roku, także zdecydowanie jak odchudzanie, dieta i treningi do z Dawidem. Bardzo doświadczony trener osobisty i obeznany certyfikowany dietetyk. Na mnie dieta i treningi podziałały super. Polecam.

Marzena Olszyńska

Najlepszy dietetyk Piła

5,0 rating
11 października 2012

Chciałem zrzucić dużo zbędnych kilogramów, a wręcz marzyła mi się prawdziwie ładna sylwetka wysportowanego mężczyzny. Trenowałem ponad rok czasu w domu lub na siłowniach ale sam z moją niby wielką wiedza, lecz efekty były dość słabe. Przez przypadek trafiłem na Dawida, trenowaliśmy razem ponad pół roku i efekty były po prostu rewelacyjne. Dieta jaką mi układał co jakiś czas świetnie się sprawdzała. Treningi były zupełnie inne niż bym sam je zrobił i dopiero pod nadzorem prawdziwego trenera personalnego zacząłem widzieć efekty. Sumując już prawie rok a ja mam 11 kg mniej, sporo mięśni więcej, jestem o wiele bardziej pobudzony i nie czuje zmęczenia. Super, polecam Dawida zarówno do treningów personalnych jak również jako doświadczonego dietetyka sportowego.

Rafał Bycz

Polecam, wszystko OK

15 czerwca 2012

Super

Anonymous

Trener personalny na 100%

5,0 rating
15 maja 2012

Z P. Dawidem trenujemy od ponad 3 miesięcy razem i cały czas ma mnie pod swoją opieką, zarówno dieta jak i treningi na siłowni. Już udało mi się zrzucić prawie 6 km, widać (znajomi mówią), że sylwetka mi się porawia, także wszystko idzie w super kierunku. Wszystkim polecam układanie diety i treningi personalne z P. Dawidem. ma naprawdę ogromną wiedzę na temat ćwiczeń, suplementów, czy po prostu prawidłowego żywienia.

Marcin Witkowski Piła

Pełen profesjonalizm

5,0 rating
3 kwietnia 2012

Potrzebowałam trenera, który pomoże mi nabrać masy mięśniowej. Dawid spisał się na medal. Dzięki dokładnie rozpisanej diecie idealnie dostosowanej do mnie i treningom pierwsze efekty pojawiły się juz po 4 tygodniach. Polecam serdecznie.

Monik